Hola a tots som l'Alexandra i la Mariona hem volgut fer aquest blog sobre Aplicacions Educatives a internet, o mostrarem molts dels programes, pàgines webs , vídeos, fotografíes interessants de l'assigantura.Esperem que us agradi fins aviat!

sábado, 21 de mayo de 2011

GoAnimate...mmmm...què és això??

GoAnimate és un lloc web on podem fer historietes animades i a més ens permet compartir-les de manera senzilla.
Per començar, podem triar el personatge d'entre els ja prefabricats o començar de zero. Els personatges són abundants i totalment personalitzables. Podem fins i tot afegir la nostra cara o qualsevol fotografia en un dibuix animat.


No cal tenir un coneixement tècnic o avançat de cap programari d'animació, l'únic realment necessari és la creativitat. El lloc ens proporciona una bona quantitat de personatges, fons, utilleria, efectes de so i música per crear les nostres pròpies animacions.
Per a l'animació pròpiament dita podem triar entre una varietat d'expressions facials i accions que cada personatge pot realitzar.




Al final cada creació la podem compartir a través d'un nombre de llocs com Facebook i MySpace o YouTube, com és el nostre cas!


Nosaltres encara estem practicant amb le seines del programa, hem tingut un problema i el cas és que el diàleg, l'hem escrit en català i no s'enten gairebé, però estem treballant aviam si ho podem modificar! esperem que os agradi el nostre primer projecte amb el GoAnimate, el tema escollit és el debat convocat per B.Obbama, a una aula per canviar una màquina de "bolleria" per una màquina de fruita...


Una màquina de llaminadures per una de fruita

Os deixem l'enllaç per si voleu crear un video amb el GoAnimate

No hay comentarios:

Publicar un comentario